نویسنده = غلامرضا شادنوش
تعداد مقالات: 13

1 بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم، اﻧﺮژی، ﭼﺮﺑﯽ و ﺧﺎﮐﺴﺘﺮ در ﭘﻨﺞ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﻣﻮرد ﻣﺼﺮف ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ و ﺑﺰ در ﻣﺮاﺗﻊ اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.72 K)

2 اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ مرتضی کرمی؛ غلامرضا شادنوش؛ محمد علی طالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.8 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ و ﮐﻨﺘﺮل ﮐﯿﻔﯽ ﺧﻮراک آﺑﺰﯾﺎن ﺗﻮﻟﯿﺪی در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎرﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.81 K)

4 بررسی وکنترل کیفیت جیره های مراحل قد انگشتی و رشد ماهیان قزل آلا رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.54 K)

5 استفاده از مغز میوه بلوط در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

6 تعیین ترکیبات شیمیایی وبرخی ازمواد معدنی پوسته خارجی بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (521.18 K)

7 تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، ظاهری وتجزیه پذیری پوسته خارجی سه نوع واریته بادام
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.48 K)

8 تعیین عملکرد پرواری بره های لری بختیاری تغذیه شده با پوسته خارجی بادام
غلامرضا شادنوش؛ فرنوش شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.71 K)

9 تأثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد رشد و پروار بزغاله های بومی استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.23 K)

10 کاربرد ضایعات برداشت بادام در تغذیه بره های در حال رشد
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.53 K)

11 اثر مدیریت تغذیه بر خصوصیات فیزیکی لاشه بره های لری بختیاری
غلامرضا شادنوش؛ مسعود علیخانی؛ حمیدرضا زحمانی؛ محمدعلی ادریس؛ عزیزاله کمال زاده؛ مجتبی زاهدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.71 K)

12 بررسی تغییرات پروتئین خام،انرژی،چربی و خاکستر در پنج گونه مرتعی مورد مصرف گوسفند و بز در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.27 K)

13 بررسی و کنترل کیفی خوراک آبزیان تولیدی در ایتان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.13 K)