اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (269.8 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺷﻬﺮﮐﺮد
چکیده
کلیدواژه ها