نویسنده = مرتضی کرمی
تعداد مقالات: 14

1 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﺋﯽ، ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮐﺎه ﺧﻠﻠﺮ ﺟﻬﺖ ﮐﺎرﺑﺮد در ﺗﻐﺬﯾﻪ داﻣﻬﺎی ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪه
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.2 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه در ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎی ﭘﺮورش ﺳﻨﺘﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ دام در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎر ﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری
مرتضی کرمی؛ محمد علی طالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.29 K)

3 اﺛﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه در ﻓﺼﻞ ﺟﻔﺖ ﮔﯿﺮی ﺑﺮ اﻓﺰاﯾﺶ ﻣﯿﺰان ﺑﺮه دهی
فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه؛ مرتضی کرمی؛ غلامرضا شادنوش؛ محمد علی طالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.8 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻬﻮﯾﻪ ﺟﺎﯾﮕﺎه در ﺳﯿﺴﺘﻤﻬﺎی ﭘﺮورش ﺳﻨﺘﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ دام در اﺳﺘﺎن ﭼﻬﺎر ﻣﺤﺎل و ﺑﺨﺘﯿﺎری.
مرتضی کرمی؛ محمد علی طالبی
مشاهده مقاله

5 ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه؛ مرتضی کرمی؛ احمد میرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.69 K)

6 تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده در تغذیه دامهای پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

7 بررسی خصوصیات و کاربرد اسب بختیاری در عشایر استان چهارمحال و بختیاری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

8 مقایسه جایگاه های سنتی، بهسازی شده و صنعتی گوسفند در سیستم پرورش روستائی
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.34 MB)

9 بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.81 K)

10 اثر تغییر مواد مغذی جیره بزغاله های پرواری بر تردی (Tenderness) گوشت
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.15 K)

11 تاثیر تغییرات مواد مغذی جیره بر کیفیت گوشت (Cooking loss) بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (573.42 K)

12 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه
مرتضی کرمی؛ محسن باقری؛ یاسر رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.96 K)

13 تعیین ترکیبات شیمیایی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه خللر جهت کاربرد در تغذیه دام های نشخوارکننده
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.63 K)

14 تغییرات ترکیب اسیدهای چرب لاشه بره های لری بختیاری
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه؛ احمد میرهادی؛ مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.43 K)