اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (558.96 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1استادیار پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شهرکرد، ایران
2مربی پژوهشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، شهرکرد، ایران
3دانشجوی دکتری تغذیه دام، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، ایران
چکیده
کلیدواژه ها