کلیدواژه ها = کیفیت گوشت
تعداد مقالات: 24

1 اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی . کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی در دوره آغازین
مرضیه ابراهیمی؛ احمد زارع شحنه؛ محمود شیوازاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ مجید تبیانیان؛ مسعود ادیب مرادی؛ کرامت نوری جلیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

2 تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر فساد پذیری گوشت جوجه های گوشتی
عماد بیدرنامنی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (759.05 K)

3 مطالعه ارتباط هاپلوتایپ های ژن استرول آنزیمآ دسچوراز (SCD) با صفات کیفی گوشت در گوسفندان دنبه دار (شال) و بی دنبه (زل)
محسن عالی؛ محمد مرادی شهر بابک؛ حسین مرادی شهر بابگ؛ مصطفی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.62 MB)

4 اثر استفاده از مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E در بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی
بهجت توکلی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالار معینی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.62 K)

5 اثرات سطوح مختلف اسید چرب و آلفاتوکوفرول استات بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی
ماندانا موسائی؛ وحید رضایی پور؛ مهرداد ایرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.07 K)

6 مکان یابی نواحی ژنومی مرتبط با اتلاف وزن گوشت گاو بر اثر پخت
علی اسماعیلی زاده کشکوئیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.88 K)

7 بررسی ترکیبات شیمیایی و کیفیت گوشت گوسفند بیدنبه و دنبه دار بومی ایران
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ علی نیکخواه؛ هما بهمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.92 K)

8 تاثیر سطوح مختلف پیکولینات کروم بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی
مجید طغیانی؛ محمود شیوآزاد؛ عباسعلی قیصری؛ علی خدامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.83 K)

9 بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.64 K)

10 مطالعه ی تاثیر وزن لاشه بر کیفیت گوشت و فراسنجه های چربی پلاسمای گوسفندان نر شال
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ علی نیکخواه؛ هما بهمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.93 K)

11 بهبود صحّت ارزیابی های ژنومی برای صفات کیفیت گوشت، رشد و پشم در گوسفندان استرالیایی با استفاده از داده های توالییابی ژنوم
مجید خان سفید؛ سوندای میجید بلورما؛ اندرو سوان؛ جولیوس وندر ورف؛ نصیر مقدّر؛ ناومی دویوستاین؛ هانس دواتویلر؛ آیونا مکلود
مشاهده مقاله | اصل مقاله (916.99 K)

12 بررسی اثر نسبت های مختلف انرژی و پروتئین جیره بر میزان Loss Drip (افت چکه) گوشت در لاشه بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.81 K)

13 اثر تغییر مواد مغذی جیره بزغاله های پرواری بر تردی (Tenderness) گوشت
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.15 K)

14 تأثیر تزریق سطوح مختلف دگزامتازون بر عملکرد، میزان مواد مغذی و پراکسیداسیون بدن جوجه های گوشتی
پیمان رستم زاده؛ فرهاد فرخی اردبیلی؛ محسن دانشیار؛ کاوه رحمانی فرح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (462.11 K)

15 اثر DCAD بر کیفیت گوشت بره های خالص لری بختیاری و آمیخته لری بختیاری - رومانف
سولماز ساعدی فرکوش؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.63 K)

16 اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بربر شاخصهای کیفی گوشت در بره های نر مغانی
وحید واحدی؛ مرتضی بهروزلک؛ نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (805.14 K)

17 اثر شاخ و برگ درخت کنار و روغن آفتابگردان بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله های عدنی
محمود دشتی زاده؛ محسن ساری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (583.69 K)

18 تاثیر تغییرات مواد مغذی جیره بر کیفیت گوشت (Cooking loss) بزغاله های پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (573.42 K)

19 اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بزغاله های پرواری بر اسیدیته (pH) گوشت در سردخانه
مرتضی کرمی؛ محسن باقری؛ یاسر رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.96 K)

20 تاثیر سطوح مختلف کراتین منوهیدرات و مقدار پروتئین جیره برحساسیت به اکسیداسیون و تغییرات PH گوشت در جوجه های گوشتی
ارسلان نباتی؛ داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ محمد یازرلو؛ ایوب ویسی؛ مختار ملاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.2 K)

21 اثر تغذیه قارچ خوراکی مرزه بر کیفیت گوشت و قابلیت هضم مواد مغذی در بلدرچین ژاپنی
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K)

22 تاثیر سطوح مختلف پودر گیاه چویر (Ferulago angulata) بر کیفیت و پایداری اکسیداتیو گوشت بلدرچین ژاپنی
مسیب امیری؛ فیروز صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.96 K)

23 بررسی اثر تفاله لیمو ترش (Citrus limon) بر کیفیت گوشت مرغان وازده تخمگذار
عباس جاویدی فیروز؛ یوسف جعفری آهنگری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رضا هاشمی؛ حسین محب الدینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.57 K)

24 بررسی تاثیر سطوح مختلف گیاه نعناع بر روی کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی
بابک امین زاده؛ بهزاد کرمی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ الیاس لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.37 K)