تاثیر سطوح مختلف پیکولینات کروم بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (408.83 K)
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان
2استاد گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج
3استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان
4کارشناس علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها