نویسنده = محمود شیوآزاد | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغان تخمگذار | |
فائقه زعفریان؛ محمود شیوآزاد؛ محمدرضا عبدالهی؛ علی مهدوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
2 | تاثیر سطوح مختلف پیکولینات کروم بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی | |
مجید طغیانی؛ محمود شیوآزاد؛ عباسعلی قیصری؛ علی خدامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.83 K) |