بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (445.64 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه دام، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2دانشیار گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3استادیار گروه شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
4استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
کلیدواژه ها