نویسنده = بهاره شعبانپور
تعداد مقالات: 5

1 تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
رضا میرشکار؛ سعید حسنی؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.43 K)

2 تعیین سطح بهینه چربی در جیره غذایی زنبور عسل
هادی غلامی قره سو؛ بهروز دستار؛ غلامعلی نهضتی پاقلعه؛ علیرضا مرادی؛ محمد قربانی؛ بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.74 K)

3 اثر عصاره های چای سبز، رزماری و اکیناسه روی ماندگاری ران مرغ در دمای° 4سانتیگراد
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.69 K)

4 بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.64 K)

5 تاثیر حذف مکمل های ویتامینی در جیره های دارای مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و PH گوشت ران جوجه های گوشتی
رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور؛ سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.99 K)