اثر شاخ و برگ درخت کنار و روغن آفتابگردان بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت بزغاله های عدنی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (583.69 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری تغذیه دام، گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و عضو هیات علمی بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بوشهر، ایران
2عضو هیأت علمی گروه علوم دامی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
چکیده
کلیدواژه ها