نویسنده = محسن ساری | ||
تعداد مقالات: 50 | ||
1 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ روی ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ، ﺿﺨﺎﻣﺖ و اﺳﺘﺤﮑﺎم ﭘﻮﺳﺘﻪ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘی | |
مرتضی نادعلی؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.19 K) | ||
2 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ روی ﺑﺮ درﺻﺪ ﺟﻮﺟﻪ درآوری و ﺑﻬﺒﻮد زﺧﻢ ﮐﻒ ﭘﺎ در ﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷتی | |
مرتضی نادعلی؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ محمد بوجارپور؛ رزیتا کاووسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.06 K) | ||
3 | مقایسه اﺳﺎﻧﺲ ﻣﺮﯾﻢﮔﻠﯽSalvia mirzayaniiﺑﺎ آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ وﯾﺮﺟﯿﻨﯿﺎﻣﺎﯾﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
رضا مصدق؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.22 K) | ||
4 | بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه | |
یونس اوﻻدﺷﻨﺒﻪ؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمد آبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.35 K) | ||
5 | بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺸﺖ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ دو ﺟﺮﯾﺎﻧﻪ | |
یونس اولاد شنبه؛ محسن ساری؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.68 K) | ||
6 | تعیین ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺧﺸﮏ ﺳﯿﺐ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
زهره طهماسبی بلداجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.42 K) | ||
7 | بررﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﺎدﻣﯿﻮم ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
فاضل الماسی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.67 K) | ||
8 | اﺛﺮات اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﻄﻮح ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺮ pH و ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪعربی | |
مقداد زمانی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.86 K) | ||
9 | اﺛﺮات اﻧﺪازه ﻗﻄﻌﺎت ﻋﻠﻮﻓﻪ و ﺳﻄﻮح ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و رﻓﺘﺎر ﺟﻮﯾﺪن ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻋﺮبی | |
مقداد زمانی؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.63 K) | ||
10 | اﺛﺮ ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﮔﻠﻮﮐﻮژﻧﯿﮏ و ﻟﯿﭙﻮژﻧﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻋﺮﺑﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﺑﺎ ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﺑﺎﻻ و ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ | |
رضا بیضایی؛ محسن ساری؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.51 K) | ||
11 | ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﯿﺒﺮ ﻣﺤﻠﻮل در ﺷﻮﯾﻨﺪه ﺧﻨﺜﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ در ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻋﺮبی | |
رضا بیضایی؛ محسن ساری؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی چاجی؛ موسی اسلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.43 K) | ||
12 | اثر pH و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻓﯿﺒﺮ ﻏﯿﺮ ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﻧﯿﺘﺮوژن در ﻓﺮﻣﻨﺘﺮﻫﺎی ﮐﺸﺖ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ دو ﺟﺮﯾﺎنه | |
محسن ساری؛ ﺳﺮﺟﯿﻮ ﮐﺎﻟﺴﺎﻣﯿﮕﻠﯿﺎ؛ آﻟﻔﺮد ﻓﺮرت؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.3 K) | ||
13 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺧﺸﮏ زﯾﺘﻮن ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ گاز | |
آزاده گراوند؛ محسن چاجی؛ محسن ساری؛ طاهره محمد آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.94 K) | ||
14 | بررسی اثر سطوح مختلف گیاه پنیرک برتخمیر میکروبی علوفه سیاه شور در شتر تک کوهانه با روش تولید گاز | |
ایران خدادادی؛ طاهره محمدآبادی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (813.53 K) | ||
15 | تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی | |
یونس اولادشنبه؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمد بوجارپور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (993.34 K) | ||
16 | تاثیر گل Ammi majus. L برتولید گاز حاصل از جیره با مواد متراکم بالا در شرایط آزمایشگاهی | |
زهرا خدادادی؛ محسن ساری؛ یونس اولادشنبه؛ علی آقایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
17 | بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری درمنه در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
18 | استفاده از بیم الکترون جهت کاهش گوسیپول کنجاله پنبه دانه | |
مرضیه نایفی؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ مهدی بهگر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB) | ||
19 | بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری بابونه آلمانی در جیره نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.58 K) | ||
20 | بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری گل محمدی در تغذیه نشخوار کنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.75 K) | ||
21 | بررسی تاثیر جایگزینی یونجه با پسماند اسانس گیری زنجبیل در جیره نشخوارکنندگان با استفاده از تکنیک تولید گاز | |
محسن ساری؛ فاضل الماسی؛ سمیه سالاری؛ محسن تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB) | ||
22 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﻨﺼﺮ روی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻤﮕﺬار | |
زهرا سروش؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ جمال فیاضی؛ صالح طباطبائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (896.07 K) | ||
23 | تاثیر تزریق شیردانی پکتین بر تولید شیر و توازن نیتروژن در بزهای سانن | |
محسن ساری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.5 K) | ||
24 | تاثیر منبع کربوهیدرات غیر فیبری و افزودن دانه تفت داده شده کانولا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین | |
محسن ساری؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.42 K) | ||
25 | اثر سطوح عصاره چای کوهی (Hypericum perforatum L) بر هیستولوژی بیضه موش های صحرایی نژاد ویستار | |
مریم مدحج؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ اسرافیل منصوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.44 K) |