نویسنده = محسن افشارمنش
تعداد مقالات: 17

1 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش؛ الهام امیرتیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.44 K)

2 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪزده و ﺟﻮاﻧﻪﻧﺰده ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ابوالفضل ﺷﺮﯾﻒ ﭘﺎﻗﻠﻌﻪ؛ محسن افشارمنش؛ محمدعلی فرقانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.06 K)

3 بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

4 تاثیر تغذیه در زمان جفت گیری بر توان تولید مثلی گوسفند کردی
امید دیانی؛ علی اسماعیلی زاده کشکوئیه؛ محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.46 K)

5 تأثیر استفاده از کمپلکس های چند آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت- سویا
محسن افشارمنش؛ امید دیانی؛ محمد سالار معینی؛ مهدی بارانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.4 K)

6 تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
اکرم قیاسی؛ امید دیانی؛ مسعود سامی؛ محسن افشارمنش؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.88 K)

7 تأثیر تغذیه پنبه دانه کامل و سطوح مختلف پروتئین خام بر قابلیت هضم اجزاء شیمیایی جیره و اسیدیته ادرار و مدفوع بره های نر کرمانی
امید دیانی؛ پوریا دادور؛ محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (161.31 K)

8 بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس آویشن بر عملکرد بلدرچین های گوشتی
شیما حاجی پودر ده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ حجت الله خباززاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.77 K)

9 بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس پونه ی کوهی بر عملکرد بلدرچین های گوشتی
شیما حاجی پور ده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.56 K)

10 بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.62 K)

11 ارزیابی اثر پودر و عصاره ی متانولی مریم گلی بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.92 K)

12 مقایسه اثر افزودن پودر و اسانس گیاه دارویی مریم گلی ایرانی با جیره حاوی آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.63 K)

13 تأثیر سطوح مختلف پودر و عصاره متانولی گیاه سالویا بر خصوصیات لاشه و متابولیت خونی در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.27 K)

14 جایگزینی پودر و اسانس گیاه مریم گلی ایرانی با ویرجینیامایسین و بررسی خصوصیات لاشه و فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی
محمدرضا وراثی اردکانی؛ فائزه حسینی؛ محسن افشارمنش؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.92 K)

15 تاثیر سطوح مختلف اسانس پونه، پروبیوتیک و استفاده توأم آنها در جیره بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
الهام حسنی سرخانی؛ محسن افشارمنش؛ هادی ابراهیم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (547.34 K)

16 بررسی اثر جایگزینی غلات تقطیر شده با علوفه یا کنسانتره روی تولیدات و فعالیت نشخوار گاو شیری
مهدی بنی اسدی؛ محسن افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.27 K)

17 تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش؛ الهام افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)