تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (365.44 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر و ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ ﮐﺮﻣﺎن
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨ
چکیده
-
کلیدواژه ها