کلیدواژه ها = بخار آب
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش؛ الهام امیرتیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.44 K)

2 اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم
هرمز منصوری؛ نوید اصغرزاده قشلاقچای؛ فرهاد فرودی؛ مجتبی زاهدیفر؛ کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.5 MB)

3 بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی؛ خلیل میرزاده؛ مرتضی چاجی؛ محمود قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.71 K)

4 بررسی اثرات فرآوری کاه کنجد با آب، اسید سولفوریک و بخار آب تحت فشار بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای در گوسفند
حمید بانشی؛ طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.19 K)

5 تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی؛ محسن افشارمنش؛ الهام افشارمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.97 K)