نویسنده = فرزاد قنبری
تعداد مقالات: 25

1 بررﺳﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮﺧﯽ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪﻫﺎی داﻧﻪﻫﺎی روﻏﻨﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ NorFor
سمیه پاشایی؛ تقی ﻗﻮرﭼﯽ؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.94 K)

2 بررسی تاثیر برخی افزودنی ها بر میکروبیولوژی سیلاژ ذرت
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ طیبه ابراهیمی؛ مرتضی خمیری؛ عبدالرضا حسین دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.1 K)

3 تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.78 K)

4 تاثیر تغذیه پنبه دانه عمل آوری نشده و عمل آوری شده با فرایند حرارتی بر فراسنجه های خونی گوسفند
انیس کریم کشته؛ یوسف مصطفی لو؛ آشورمحمد قره باش؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.64 K)

5 تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی کاه سویا
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.52 K)

6 تأثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبه ای ماده خشک کاه سویا
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.48 K)

7 بررسی تاثیر پرتوتابی با اشعه گاما و تابش الکترون برناپدید شدن شکمبه ای پروتئین کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنیک الکتروفورز ژل پلی آکریلامید
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ پروین شورنگ؛ هرمز منصوری؛ نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.85 K)

8 تأثیر روشهای عمل آوری حرارتی و پرتوتابی بر مقدار گوسیپول کنجاله پنبه دانه
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ پروین شورنگ؛ هرمز منصوری؛ نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.99 K)

9 اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
آرزو مخت؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.82 K)

10 اثر استفاده از مقادیر مختلف بذر خار مریم بر مقدار اکسیداسیون لاشه و برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
آرزو مخت؛ زهرا تراز؛ شهریار مقصودلو؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (467.07 K)

11 تأثیر سطوح مختلف تفاله چغندرقند و تفاله خشک مرکبات بر خصوصیات تولید گاز سیلاژ تفاله گوجه فرنگی
حسین برزمینی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.54 K)

12 تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر فراسنجه های تولید گاز
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (884.22 K)

13 تاثیر روش های مختلف عمل آوری دانه ذرت بر قابلیت هضم و فراسنجه های تخمیری
حسین اصغر حسین زاده؛ فریبا فریور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (954.49 K)

14 اثر تغذیه مرحله ای مختلف پروتئین بر وزن اجزای لاشه ی بلدرچین های ژاپنی
زانکو روحی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (561.79 K)

15 تاثیر روش های از شیرگیری برعملکرد و فراسنجه های رشد در گوساله های هلشتاین
علی اکبر استاد؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ عباس ضیغمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (911.04 K)

16 تجزیه پذیری شکمبه ای ماده ی خشک بقایای ماش عمل آوری نشده، و عمل آوری شده با تیمارهای پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک
منیره بابایی؛ فرزاد قنبری؛ آشورمحمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.4 K)

17 تأثیر عمل آوری با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک بر ترکیب شیمیایی بقایای ماش
منیره بابایی؛ فرزاد قنبری؛ آرش محمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.86 K)

18 اثر سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد بلدرچین های ژاپنی در سنین اولیه رشد
زانکو روحی؛ شهریار مقصودلو؛ زهرا تراز؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (806.93 K)

19 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Escherichia coli ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.1 K)

20 اثر ضد باکتریایی اسانس مرزه و مریم گلی بر باکتری Streptococcus agalactiae و Staphylococcus aureus ورم پستان
سامان ضرونی؛ رضا راه چمنی؛ فرزاد قنبری؛ علیرضا خان احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (662.8 K)

21 تاثیر سطوح مختلف قند ساکارز بر کیفیت منی قوچ دالاق طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه ی سانتیگراد
فرانک یاراحمدی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (782.95 K)

22 تاثیر کنجاله پنبه دانه فرآوری شده با تیمارهای حرارت و پرتو الکترون بر متابولیت های خونی و عملکرد بره های شال
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ پروین شورنگ؛ هرمز منصوری؛ نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (720.73 K)

23 تاثیر عمل آوری بیولوژیکی بر فراسنجه های تولید گاز و تخمینی بقایای نخود فرنگی
کبری سلطانی ناصری؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ فاختک طلیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.72 K)

24 تاثیر عمل آوری با آب، هیدروکسید سدیم و پراکسید هیدروژن بر ترکیب شیمیایی بقایای نخود زراعی
کبری سلطانی ناصری؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ فاختک طلیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (607.97 K)

25 بررسی فراسنجه های تجزیه پذیری پروتئین برخی کنجاله های دانه های روغنی با استفاده از سیستم NorFor
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.79 K)