تأثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبه ای ماده خشک کاه سویا

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (388.48 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
2استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس
3کارشناس مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران
چکیده
کلیدواژه ها