کلیدواژه ها = کاه سویا | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ | |
محمد ناصحی؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ امیر رضا صفایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (190.61 K) | ||
2 | ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان | |
محمد پاسندی؛ حسن فضائلی؛ سید حسن حافظیان؛ عبداله کاویان؛ یداله چاشنی دل | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
3 | تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی کاه سویا | |
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.52 K) | ||
4 | تأثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبه ای ماده خشک کاه سویا | |
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.48 K) | ||
5 | اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا | |
طاهر ینچی؛ شهریار کارگر؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K) |