کلیدواژه ها = کاه سویا
تعداد مقالات: 5

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎ و ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﭘﻠﻮروﺗﻮس ﻓﻠﻮرﯾﺪا ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
محمد ناصحی؛ نور محمد تربتی نژاد؛ سعید زره داران؛ امیر رضا صفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (190.61 K)

2 ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری کاه آفتابگردان و کاه سویا در استان گلستان
محمد پاسندی؛ حسن فضائلی؛ سید حسن حافظیان؛ عبداله کاویان؛ یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

3 تاثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی کاه سویا
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.52 K)

4 تأثیر عمل آوری با پرتو گاما، هیدروکسید سدیم و اکسید کلسیم بر ترکیب شیمیایی و تجزیه شکمبه ای ماده خشک کاه سویا
آیناز اصلانیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ بهروز کریمی شهرکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.48 K)

5 اثر هیدروکسید سدیم بر روی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی کاه سویا
طاهر ینچی؛ شهریار کارگر؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)