نویسنده = مسعود سامی
تعداد مقالات: 8

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﺮ ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.09 K)

2 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪای ﮔﻨﺪم و ﺟﻮ ﺟﻮاﻧﻪزده و ﺟﻮاﻧﻪﻧﺰده ﺑﺎ و ﺑﺪون آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ابوالفضل ﺷﺮﯾﻒ ﭘﺎﻗﻠﻌﻪ؛ محسن افشارمنش؛ محمدعلی فرقانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.06 K)

3 ﻣﺸﺎﻫﺪه ﮐﻮﮐﺴﯽ ﻫﺎی ﮔﺮم ﻣﺜﺒﺖ ﻣﺸﮑﻮک ﺑﻪ ﺑﺎﮐﺘﺮی اﺳﺘﺎﻓﯿﻠﻮﮐﻮﮐﻮس و ﮐﻮﮐﻮﺑﺎﺳﯿﻞ ﻫﺎی ﮐﻠﯿﻔﺮﻣﯽ در ﺧﻮراک ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
امیر ستاری؛ مسعود سامی؛ رضا قنبرپور؛ علی نجم الدین؛ لاله عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.51 K)

4 ﺟﺪاﺳﺎزی ﻗﺎرچ ﻣﻮﻟﺪ ﺳﻢ آﻓﻼﺗﻮکسین(آﺳﭙﺮژﯾﻠﻮس ﻓﻼووس) وﻗﺎرچ آﻟﺘﺮﻧﺎرﯾﺎ از ﭘﻠﺖ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ مورد استفاده ماهی ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ ﮐﻤﺎن
امیر ستاری؛ مسعود سامی؛ محمد خلیلی؛ لاله عباسی؛ علی نجم الدینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.02 K)

5 اثر استفاده از مکمل گیاه دارویی رزماری یا ویتامین E در بهبود کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی
بهجت توکلی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالار معینی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.62 K)

6 تعیین ارزش غذایی تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
اکرم قیاسی؛ امید دیانی؛ مسعود سامی؛ محسن افشارمنش؛ یوسف روزبهان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.88 K)

7 بررسی تأثیر پودر برگ و اسانس پونه ی کوهی بر عملکرد بلدرچین های گوشتی
شیما حاجی پور ده بالایی؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.56 K)

8 تاثیر تغذیه تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه های شکمبه و خون در گوسفند کرمانی
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.83 K)