تاثیر تغذیه تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه های شکمبه و خون در گوسفند کرمانی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (39.83 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه شهید باهنر کرمان
2عضو هسته پژوهشی تغذیه دام و طیور دانشگاه شهید باهنر کرمان
3عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
کلیدواژه ها
تغذیه؛ تفاله؛ انگور؛ قارچ؛ نوروسپورا سیتوفیلا؛ سنتز؛ پروتئین؛ میکروبی؛ فراسنجه؛ شکمبه؛ خون؛ گوسفند؛ کرمانی