نویسنده = حسین غلامی | ||
تعداد مقالات: 17 | ||
1 | ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم | |
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمور نژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K) | ||
2 | بررﺳﯽ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ای روﺷﻬﺎی ﺑﺮون ﺗﻨﯽ ( آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ) ﺑﺎ درون ﺗﻨﯽ ( ﺣﯿﻮان زﻧﺪه) ﺑﺮای اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﺿﺮاﺋﺐ ﻫﻀﻤﯽ و ﺗﺨﻤﯿﻦ اﻧﺮژی قاﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﯾﮏ ﺧﻮراک ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺎ ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻣﺘﻔﺎوت | |
حسین غلامی؛ عمار کچچیان؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.6 K) | ||
3 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺮﺧﯽ از ﻫﯿﺒﺮﯾﺪﻫﺎی ذرت ﺳﯿﻠﻮﺋﯽ | |
حسین غلامی؛ شورش آرو؛ اکبر تقی زاده؛ فرهاد عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.36 K) | ||
4 | اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری | |
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.51 K) | ||
5 | بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی) | |
حسین غلامی؛ محمد رضا کیانزاد؛ مختار مهاجر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB) | ||
6 | بررسی وزن تولد و اضافه وزن بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی) | |
حسین غلامی؛ محمد رضا کیانزاد؛ علی اکبر قره داغی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB) | ||
7 | تعیین ارزش غذایی خرمای ضایعاتی در تغذیه نشخوارکنندگان | |
مسعود خوارزمی؛ حسین غلامی؛ علی موسوی سعید؛ محمد رضا ثابت پی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.5 K) | ||
8 | مطالعه اثر خوراک حبه و حبه نشده در تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی | |
سید مجتبی سیدمومن؛ حسین غلامی؛ مجتبی زاهدی فر؛ کامران رضا یزدی؛ مهناز صالحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
9 | تاثیر شکل فیزیکی جیره های غذایی بر عملکرد رشد بزغاله های نر رائینی | |
مجتبی سیدمومن؛ حسین غلامی؛ کامران رضا یزدی؛ محمدولی تکاسی؛ محمد سفلایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.06 K) | ||
10 | تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo | |
عبداله کاویان؛ حسین غلامی؛ ابولفضل عباسی؛ محمد پاسندی؛ آشور محمد قره باش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
11 | مقایسه ارزش غذایی ارقام اصلاح شده BMR و معمولی سورگوم علوفه ای | |
حسین غلامی؛ عظیم خزائی؛ مهدی امیرصادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (923.77 K) | ||
12 | تخمین انرژی قابل متابولیسم علوفه شبدر ایران از طریق مدل های برازش شده و بر اساس ترکیبات شیمیایی و تعیین قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی | |
نورالدین قنبری؛ حسین غلامی؛ کیوان کر کودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.67 K) | ||
13 | مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی | |
نورالدین قنبری؛ حسین غلامی؛ کیوان کرکودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K) | ||
14 | تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلوئی | |
حسین غلامی؛ شورش آرو؛ اکبر تقی زاده؛ فرهاد عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K) | ||
15 | اثر شکل فیزیکی خوراک بر متغیرهای خونی و شکمبه ای در بره های پرواری | |
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.88 K) | ||
16 | مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم | |
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمورنژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K) | ||
17 | بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت | |
حسین غلامی؛ عمار کچچیان؛ اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.54 K) |