نویسنده = حسین غلامی
تعداد مقالات: 17

1 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺨﻤﯿﺮ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﺎه ﺑﺮﺧﯽ ارﻗﺎم و ﻻﯾﻦ ﻫﺎی ﮔﻨﺪم
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمور نژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K)

2 بررﺳﯽ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ای روﺷﻬﺎی ﺑﺮون ﺗﻨﯽ ( آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ) ﺑﺎ درون ﺗﻨﯽ ( ﺣﯿﻮان زﻧﺪه) ﺑﺮای اﻧﺪازه ﮔﯿﺮی ﺿﺮاﺋﺐ ﻫﻀﻤﯽ و ﺗﺨﻤﯿﻦ اﻧﺮژی قاﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﯾﮏ ﺧﻮراک ﻣﺨﻠﻮط ﺑﺎ ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻣﺘﻔﺎوت
حسین غلامی؛ عمار کچچیان؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.6 K)

3 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﺑﺮﺧﯽ از ﻫﯿﺒﺮﯾﺪﻫﺎی ذرت ﺳﯿﻠﻮﺋﯽ
حسین غلامی؛ شورش آرو؛ اکبر تقی زاده؛ فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.36 K)

4 اثر ﺷﮑﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﺧﻮراک ﺑﺮ ﻣﺘﻐﯿﺮﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﺷﮑﻤﺒﻪای در ﺑﺮهﻫﺎی ﭘﺮواری
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.51 K)

5 بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی)
حسین غلامی؛ محمد رضا کیانزاد؛ مختار مهاجر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

6 بررسی وزن تولد و اضافه وزن بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی)
حسین غلامی؛ محمد رضا کیانزاد؛ علی اکبر قره داغی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

7 تعیین ارزش غذایی خرمای ضایعاتی در تغذیه نشخوارکنندگان
مسعود خوارزمی؛ حسین غلامی؛ علی موسوی سعید؛ محمد رضا ثابت پی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.5 K)

8 مطالعه اثر خوراک حبه و حبه نشده در تشکیل سنگهای مجاری ادراری در بزغاله های نر رائینی
سید مجتبی سیدمومن؛ حسین غلامی؛ مجتبی زاهدی فر؛ کامران رضا یزدی؛ مهناز صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

9 تاثیر شکل فیزیکی جیره های غذایی بر عملکرد رشد بزغاله های نر رائینی
مجتبی سیدمومن؛ حسین غلامی؛ کامران رضا یزدی؛ محمدولی تکاسی؛ محمد سفلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.06 K)

10 تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo
عبداله کاویان؛ حسین غلامی؛ ابولفضل عباسی؛ محمد پاسندی؛ آشور محمد قره باش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

11 مقایسه ارزش غذایی ارقام اصلاح شده BMR و معمولی سورگوم علوفه ای
حسین غلامی؛ عظیم خزائی؛ مهدی امیرصادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (923.77 K)

12 تخمین انرژی قابل متابولیسم علوفه شبدر ایران از طریق مدل های برازش شده و بر اساس ترکیبات شیمیایی و تعیین قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی
نورالدین قنبری؛ حسین غلامی؛ کیوان کر کودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.67 K)

13 مدل های ریاضی برای تخمین انرژی قابل متابولیسم و خالص شیردهی علوفه اسپرس ایران بر اساس ترکیبات شیمیایی
نورالدین قنبری؛ حسین غلامی؛ کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.63 K)

14 تعیین ارزش غذایی علوفه برخی از هیبریدهای ذرت سیلوئی
حسین غلامی؛ شورش آرو؛ اکبر تقی زاده؛ فرهاد عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.64 K)

15 اثر شکل فیزیکی خوراک بر متغیرهای خونی و شکمبه ای در بره های پرواری
اسماعیل کیخسروی؛ علی اکبر خادم؛ حسین غلامی؛ علی اسدی الموتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.88 K)

16 مطالعه ترکیبات شیمیایی و تخمیرپذیری کاه برخی ارقام و لاین های گندم
مجتبی زاهدی فر؛ حسن فضائلی؛ ابوالفضل عباسی؛ ناصر تیمورنژاد؛ علی مصطفی تهرانی؛ حسین غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.84 K)

17 بررسی مقایسه ای روش های برون تنی (آزمایشگاهی) با درون تنی (حیوان زنده) برای اندازه گیری ضرائب هضمی و تخمین انرژی قابل متابولیسم یک خوراک مخلوط با شکل فیزیکی متفاوت
حسین غلامی؛ عمار کچچیان؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.54 K)