نویسنده = فرخ کفیل زاده
تعداد مقالات: 47

26 ترکیب شیمیایی، خصوصیات تجزیه پذیری و تولید گاز تفاله زیتون
گلناز تأسلی؛ فرخ کفیل زاده؛ الهه ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.19 K)

27 ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر بقایای حاصل از بوجاری سه رقم نخود
الهه ملکی؛ فرخ کفیل زاده؛ گلناز تأسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.03 K)

28 بررسی عملکردکلش باقی مانده از کشت پنج رقم نخود دیم در استان کرمانشاه
الهه ملکی؛ فرخ کفیل زاده؛ کـیانوش چغا میرزا؛ فردین هژبری؛ گلناز تأسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.63 K)

29 بررسی جیره های غذایی رایج در تغذیه گاومیش های سه منطقه خوزستان
عزیز کردونی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ فرخ کفیل زاده؛ هرمز منصوری؛ محمد بابایی؛ محمد نوروزی؛ محمدرضا مشایخی؛ بهاره طاهری دزفولی؛ عباس پورشب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.66 K)

30 اثرات استفاده از مکمل کروم بر عملکرد تولیدی و برخی متابولیت های خونی مرتبط با متابولیسم انرژی در اواخر آبستنی و اوایل شیردهی گاوهای شیری
محمدرضا ترغیبی؛ فرخ کفیل زاده؛ حامد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.64 K)

31 مطالعه ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کنجاله کلزا در تغذیه گوسفند
سعید کاویان؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن علی عربی؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

32 تأثیر استفاده از پروبیوتیک باکتریایی بر عملکرد و غلظت برخی فراسنجه های پلاسمای بزغاله های مرخز
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده؛ عبدالرضا کامیاب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (574.06 K)

33 عملکرد، ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم فصیل چاودار هنگام استفاده از کود سرک نیتروژن
بهار رحیمی؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.88 K)

34 ترکیب شیمیایی و کنتیک تخمیر بقایای زراعی گیاه کدو تخم کاغذی
علی مجید زاده؛ فرخ کفیل زاده؛ محمود خرمی وفا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.46 K)

35 عملکرد، ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، و تولید گاز در علوفه دو اکوتیپ وحشی یولاف ایلام و گیلان غرب
نوش آفرین حیدری؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.56 K)

36 اثر اخته کردن بر عملکرد و غلظت برخی فراسنجه های پلاسمای بزغاله های مرخز
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.82 K)

37 تأثیر چهار گونه قارچ پلوروتوس بر ترکیبات شیمیایی برگ خشک درخت خرما
عبدالمهدی کبیری فرد؛ محمود دشتی زاده؛ محمد هادی صادقی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.81 K)

38 تغییرات فراسنجه های هماتولوژیکی و بیوشیمیایی خون بره های لری-بختیاری تغذیه شده با جیره پرواری حاوی عصاره برگ بلوط
مرضیه باقری نسب؛ فرخ کفیل زاده؛ عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (566.55 K)

39 اثر عصاره ی آویشن بر قابلیت هضم، بیومس میکروبی، مقادیر انرژی برآورد شده و کینتیک تخمیر جیره گاو شیرده در شرایط برون تنی
وریا ناصری؛ فرخ کفیل زاده؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.56 K)

40 ارزیابی پتانسیل کاهش متان اسانس صمغ درخت ون (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) در شرایط برون تنی
وریا ناصری؛ فرخ کفیل زاده؛ حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.55 K)

41 تاثیر جایگزینی آنتی بیوتیک با عصاره شیرین بیان بر عملکرد جوجه گوشتی
حسین خمیس آبادی؛ فرخ کفیل زاده؛ رضا ناصری هریسنی؛ قاسم پورحسابی؛ برومند چهار آئین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.16 K)

42 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی و پروتئین خام میوه سه گونه بلوط (برو، مازو و ویول) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.08 K)

43 اثر تغذیه گلیسرول خشک به گاوهای شکم اول نژاد هلشتاین در دوره پس از زایش بر ماده خشک مصرفی و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی
وحید پیری؛ فرخ کفیل زاده؛ حامد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.28 K)

44 ترکیب شیمیایی و بررسی اثر دو نوع فرآیند حرارتی (برشته و اتوکلاو کردن) بر روند تولید گاز آزمایشگاهی و پروفیل پروتئین خام با استفاده از تکنیک SDS-PAGE در دانه گلرنگ
معصومه حیدری؛ فرخ کفیل زاده؛ مریم صاحبی اعلاء؛ سارا کیانی؛ حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.79 K)

45 تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS
مریم صاحبی اعلاء؛ فرخ کفیل زاده؛ معصومه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K)

46 اثر سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر الگوی تخمیر میوه بلوط (Quercus infectoria) در شرایط آزمایشگاهی
عثمان زمانی؛ فردین هژبری؛ فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.78 K)

47 تاثیر بذر گیاه دارویی رازیانه بر تولید شیر، هورمون های رشد و پرولاکتین خون گوسفند سنجابی
سیف الله کاشانی؛ فرخ کفیل زاده؛ فریده ممیز؛ حبیب الله خیرمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.39 K)

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه