نویسنده = آشور محمد قره باش
تعداد مقالات: 14

1 اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.54 K)

2 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ذرت و ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﻪ روش ﺗﺴﺖ ﮔﺎز
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.48 K)

3 مقاﯾﺴﻪ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ و ﻣﺎده آﻟﯽ ﭘﻨﺞ رﻗﻢ ﺳﻮرﮔﻮم و ذرت ﻋﻠﻮﻓﻪ ای ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.92 K)

4 اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

5 بررسی قابلیت هضم و مصرف اختیاری دو گونه شور مرغ Aeluropous در مراتع شور قلیایی استان گلستان
حبیب الله مقصود لوراد؛ نور محمد تربتی نژاد؛ آشور محمد قره باش؛ سید علی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

6 تاثیر سیستم خنک کننده بر عملکرد تولید شیر گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش گرمایی استان گلستان
کلثوم کر؛ آشور محمد قره باش؛ فرید مسلمی پور؛ رحمت سمیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.65 K)

7 بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر غلظت ایمونو گلوبولین G سرم خون گوساله های تغذیه شده با آغوز
محبوبه مرادیان؛ رضا راه چمنی؛ ابراهیم بنی حسن؛ آشور محمد قره باش؛ عباس ضیغمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.28 K)

8 بررسی اثر تزریق عضلانی ویتامین های Aو E روی برخی از شاخص های رشد اسکلتی گوساله
محبوبه مرادیان؛ رضا راه چمنی؛ ابراهیم بنی حسن؛ آشور محمد قره باش؛ عباس ضیغمی؛ احیا شیردل؛ علی اکبر استاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.89 K)

9 اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر میزان پروتئین کل و برخی آنزیم های سرم خون گوساله
محبوبه مرادیان؛ رضا راه چمنی؛ ابراهیم بنی حسن؛ آشور محمد قره باش؛ عباس ضیغمی؛ داوود حاجیلری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.91 K)

10 اثر مکمل چربی و ال کارنیتین بر روی برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون اسب های ورزشی
سمیه مجاهدی؛ امیر داور فروزنده؛ آشور محمد قره باش؛ شاهین اقبال سعید؛ علیرضا ادیبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.77 K)

11 ترکیبات شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ضایعات کدوی مخلوط با سطوح مختلف کاه گندم
طیبه کرامندلی؛ آشور محمد قره باش؛ جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.02 K)

12 مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)

13 مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده
فاطمه مفتاحی؛ آشور محمد قره باش؛ محمد پاسندی؛ علیرضا خان احمدی؛ فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.65 K)

14 اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی؛ شهریار مقصودلو؛ آشور محمد قره باش؛ زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)