نویسنده = زهرا امیدی کوشک قاضی
تعداد مقالات: 6

1 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺎ ﯾﺎ ﺑﺪون ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ در دوره آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا امیدی کوشک قاضی؛ منوچهر هاشمی دهقی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی محقق دولت آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.9 K)

2 پیاﻣﺪ اﻓﺰودن ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﭼﺮﺑﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷتی
سعید امیری؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده؛ مختار خواجوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.32 K)

3 پیامد افزودن ال-کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنجه های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

4 پیامد افزودن ال - کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر اندوخته ی چربی درون شکمی و فراسنج های چربی خون جوجه های گوشتی
سعید امیری؛ مختار خواجوی؛ زهرا امیدی کوشک قاضی؛ اکرم نظرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.79 K)

5 پیامد افزودن آنزیم با یا بدون شنبلیله در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا امیدی کوشک قاضی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ منوچهر هاشمی دهقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.36 K)

6 پیامد افزودن آنزیم با یا بدون پروبیوتیک در دوره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهرا امیدی کوشک قاضی؛ مختار خواجوی؛ مصطفی قادری؛ منوچهر هاشمی دهقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K)