نویسنده = محمدرضا اکبری | ||
تعداد مقالات: 14 | ||
1 | اثر آﻧﺰﯾﻢ زاﯾﻼﻧﺎز و ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻی وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم، ﺑﺮﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
وحید خرم آبادی؛ موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.01 K) | ||
2 | اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭘﻮدر زﯾﺮه ﺳﯿﺎه و زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﻪ جیره ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رشد و ﭘﺎﺳﺦ ﺗﺴﺖ ﻓﻮق ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﯽCBH در جوجه های گوشتی | |
موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ وحید خرم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.3 K) | ||
3 | اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی | |
محمدرضا اکبری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ علیرضا هروی موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.13 K) | ||
4 | بررسی بیان ژن های پپتیدهای ضد میکروبی در سکوم جوجه های گوشتی هنگام آلودگی به سالمونلا و تغذیه با پروبیوتیک | |
محمدرضا اکبری؛ حسن کرمانشاهی؛ حمیدرضا حقیقی؛ شایان شریف | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.66 K) | ||
5 | اثر سطوح مختلف ویتامین A در جیره های بر پایه ی گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ راضیه رئیسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.9 K) | ||
6 | ارزیابی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف ویتامین A | |
صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ راضیه رئیسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.74 K) | ||
7 | توانایی رگرسیونی اسپلاین برای توصیف منحنی رشد جوجه های گوشتی و مقایسه آن با توابع غیر خطی | |
سوگل حاجی حیدری؛ حسین مهربان؛ محمدرضا اکبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (673.22 K) | ||
8 | اثر افزودن آنزیم، ویتامین A و مکمل روی در جیره های بر پایه گندم بر طول و وزن نسبی بخش های مختلف روده باریک جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی | |
سمیه قائد امینی؛ محمدرضا اکبری؛ ابراهیم اسدی خشوئی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.33 K) | ||
9 | بررسی پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی مصرف کننده جیره های بر پایه گندم در پاسخ به افزودن سطوح مختلف ویتامین A، روی و آنزیم | |
سمیه قائد امینی؛ محمدرضا اکبری؛ ابراهیم اسدی خشوئی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (593.46 K) | ||
10 | اثر سطوح مختلف آنزیم و ترئونین در جیره های بر پایه گندم بر شاخص های رشد و ویسکوزیته محتویات روده جوجه های گوشتی | |
ماندانا حسینی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ علی محرری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (740.81 K) | ||
11 | اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
راضیه رئیسی؛ صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.27 K) | ||
12 | اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
راضیه رئیسی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ صغری حاتمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.14 K) | ||
13 | اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی | |
وحید خرم آبادی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی؛ موسی شفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.89 K) | ||
14 | اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی | |
موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ وحید خرم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.21 K) |