نویسنده = محمدرضا اکبری
تعداد مقالات: 14

1 اثر آﻧﺰﯾﻢ زاﯾﻼﻧﺎز و ﺳﻄﺢ ﺑﺎﻻی وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻨﺪم، ﺑﺮﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و وﯾﺴﮑﻮزﯾﺘﻪ ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وحید خرم آبادی؛ موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.01 K)

2 اﺛﺮ اﻓﺰودن ﭘﻮدر زﯾﺮه ﺳﯿﺎه و زﯾﺮه ﺳﺒﺰ ﺑﻪ جیره ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رشد و ﭘﺎﺳﺦ ﺗﺴﺖ ﻓﻮق ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﭘﻮﺳﺘﯽCBH در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.3 K)

3 اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی
محمدرضا اکبری؛ حسن کرمانشاهی؛ حسن نصیری مقدم؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.13 K)

4 بررسی بیان ژن های پپتیدهای ضد میکروبی در سکوم جوجه های گوشتی هنگام آلودگی به سالمونلا و تغذیه با پروبیوتیک
محمدرضا اکبری؛ حسن کرمانشاهی؛ حمیدرضا حقیقی؛ شایان شریف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.66 K)

5 اثر سطوح مختلف ویتامین A در جیره های بر پایه ی گندم بر عملکرد جوجه های گوشتی
صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ راضیه رئیسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.9 K)

6 ارزیابی سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف ویتامین A
صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ راضیه رئیسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.74 K)

7 توانایی رگرسیونی اسپلاین برای توصیف منحنی رشد جوجه های گوشتی و مقایسه آن با توابع غیر خطی
سوگل حاجی حیدری؛ حسین مهربان؛ محمدرضا اکبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (673.22 K)

8 اثر افزودن آنزیم، ویتامین A و مکمل روی در جیره های بر پایه گندم بر طول و وزن نسبی بخش های مختلف روده باریک جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی
سمیه قائد امینی؛ محمدرضا اکبری؛ ابراهیم اسدی خشوئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.33 K)

9 بررسی پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی مصرف کننده جیره های بر پایه گندم در پاسخ به افزودن سطوح مختلف ویتامین A، روی و آنزیم
سمیه قائد امینی؛ محمدرضا اکبری؛ ابراهیم اسدی خشوئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (593.46 K)

10 اثر سطوح مختلف آنزیم و ترئونین در جیره های بر پایه گندم بر شاخص های رشد و ویسکوزیته محتویات روده جوجه های گوشتی
ماندانا حسینی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ علی محرری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (740.81 K)

11 اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی؛ صغری حاتمی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.27 K)

12 اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی؛ محمدرضا اکبری؛ حسین مهربان؛ صغری حاتمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.14 K)

13 اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی؛ محمدرضا اکبری؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین نورانی؛ موسی شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.89 K)

14 اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی؛ محمدرضا اکبری؛ وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.21 K)