نویسنده = آیدا جعفری صیادی
تعداد مقالات: 2

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻨﺰوﺋﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
آیدا جعفری صیادی؛ امیر هادی پور؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.27 K)

2 تاثیر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.48 K)