ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻨﺰوﺋﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (365.27 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ داﻣﺪاﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮔﯿﻼن
22ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﮔﯿﻼن
3داﻣﭙﺰﺷﮏ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﺣﯿﺎﺗﯽ
چکیده
-
کلیدواژه ها