کلیدواژه ها = ﻻﺷﻪ
تعداد مقالات: 9

1 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺑﻨﺰوﺋﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
آیدا جعفری صیادی؛ امیر هادی پور؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.27 K)

2 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه؛ رضا وکیلی؛ حیدر زرقی؛ علیرضا فروغی؛ سونیا زکی زاده؛ احمد سلحشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.96 K)

3 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ آرژنین در ﺟﯿﺮه ذرت-ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮورش ﯾﺎﻓﺘﻪ در ارﺗﻔﺎع ﺑﺎﻻ
مریم حیدری مقدم؛ فریبرز خواجعلی؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.37 K)

4 ﺑﺮرﺳﯽ ﺻﻔﺎت ﮐﻤّﯽ و ﮐﯿﻔﯽ ﻻﺷﻪ در ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋادﻫﺎی ﻗﺰل و ﻣﻬﺮﺑﺎن ﮐﺸﺘﺎر ﺷﺪه در وزنﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
سمیرا اورنگی؛ نرجس گرگانی فیروزجاه؛ جمشید ایزدی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (348.89 K)

5 روﻧﺪ ژﻧﺘﯿﮑﯽ ﮐﺎﻫﺶ ﭼﺮﺑﯽ ﻻﺷﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻟﺮی ﺑﺨﺘیاری
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.12 K)

6 ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه؛ مرتضی کرمی؛ احمد میرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.69 K)

7 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻨﺒﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﭽﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ کمان(Onchorhynchus myksis)
ﻣﺤﺪﺛﻪ حیدری؛ ﻓﺮﯾﺪ فیروزبخش؛ زﯾﺒﻨﺪه محرابی؛ علی جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.15 K)

8 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻃﻮل ﻋﻤﺮ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻻﺷﻪ زﻧﺒﻮر ﻋﺴﻞ(Apis mellife.L )
محمد ﺑﻬﺠﺘﯿﺎن اﺻﻔﻬﺎنی؛ عباسعلی قیصری؛ علیرضا عباسیان؛ علیرضا جلالی وند؛ محمود ثالثی؛ عبدالمجید نیلفروشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.91 K)

9 ﻣﺪل ﻫﺎی آﻣﺎری ﺧﻄﯽ ﺑﺮای ﺗﺨﻤﯿﻦ وزن دﻧﺒﻪ و وزن ﻻﺷﻪ در ﻗﻮچ ﻫﺎی ﻧﺮ ﯾﮏ ﺳﺎﻟﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﻟﺮی ﺑﺨﺘﯿﺎری
حشمت اله خسروی نیا؛ محمود وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (403.49 K)