اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (279.96 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و اﺳﺘﺎدﯾﺎر داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﮐﺎﺷﻤﺮ
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﻣﺮﮐﺰ آﻣﻮزش ﺟﻬﺎد ﮐﺸﺎورزی ﺧﺮاﺳﺎن
3ﮐﺎرﺷﻨﺎس ﭘﺮورش ﻃﯿﻮر و ﻣﺪﯾﺮ ﻓﻨﯽ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﺧﻮراک دام و ﻃیور
چکیده
-
کلیدواژه ها