نویسنده = علی زنگنه
تعداد مقالات: 11

1 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه؛ رضا وکیلی؛ حیدر زرقی؛ علیرضا فروغی؛ سونیا زکی زاده؛ احمد سلحشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.96 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺳﺘﻔﺎده از داﻧﻪ اﻧﺎر ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ ﮔﺎوﻫﺎی شیری
ایمان احمدی صنوبری؛ امید احمدی صنوبری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ حمیدرضا رضایی؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.09 K)

3 بررسی وضعیت تولید شیر و تولید مثل گاوداری های صنعتی شیری استان خراسان رضوی
امید گلزاری محمد آباد؛ علیرضا فروغی؛ ایمان ناصری نسری؛ علی زنگنه؛ فاطمه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.34 K)

4 اثر استفاده از دانه انار برعملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین
ایمان احمدی صنوبری؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ آرام احمدی صنوبری؛ امید احمدی صنوبری؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (808.81 K)

5 بررسی وضعیت تغذیه ای در گاوداری های شیری صنعتی خراسان رضوی
امید گلزاری محمدآباد؛ علیرضا فروغی؛ ایمان ناصری نسری؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.41 K)

6 تأثیر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر دوام و خصوصیات فیزیکی کنسانتره پلت
علیرضا فروغی؛ محسن خوشحال؛ اکبر سلیمانی؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.43 K)

7 بررسی اثرات سطوح مختلف سبوس گندم بر ضریب یکنواختی و دوام کنسانتره پلت
علیرضا فروغی؛ محسن خوشحال؛ اکبر سلیمانی؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.23 K)

8 تاثیر سطوح مختلف بنتونیت سدیم و سبوس گندم بر دوام و حصوصیات فیزیکی کنسانتره پلت
علیرضا فروغی؛ محسن خوشحال؛ اکبر سلیمانی؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

9 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه؛ علی رضا فروغی؛ رضا وکیلی؛ ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (851.61 K)

10 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه؛ علی رضا فروغی؛ رضا وکیلی؛ ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (903.63 K)

11 بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمید زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد ضیایی؛ محمدرضا توکلی؛ علی زنگنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (505.23 K)