اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (903.63 K)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1مدرس گروه علوم دامی مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی
2استادیار گروه علوم دامی مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی
3استادیار گروه علوم دامـی دانشگاه آزاد واحد کاشمر
4کارشناس ارشد علوم دامــی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامــی واحد تربت حیــدریه، تربت حیدریه، ایران
چکیده
کلیدواژه ها