صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
حیدر زرقی
تعداد مقالات:
8
1
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه؛ رضا وکیلی؛ حیدر زرقی؛ علیرضا فروغی؛ سونیا زکی زاده؛ احمد سلحشور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.96 K)
2
اثر زمان تغذیه ی اولیه بر عملکرد، طول و وزن نسبی اندام های گوارشی بلدرچین
رضا علیمردانی؛ جابر یوسفی؛ حیدر زرقی؛ احمدرضا راجی؛ زهره سعادتفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (354.86 K)
3
تأثیر عصاره رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ مرغان تخم گذار
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (290.66 K)
4
اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (321.33 K)
5
اثر زمان شروع به تغذیه پس از هچ بر رشد، وزن نسبی اندام های گوارشی و جذب زرده ی بلدرچین ژاپنی
رضا علیمردانی؛ جابر یوسفی؛ حیدر زرقی؛ زهره سعادت فر؛ احمدرضا راجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.55 K)
6
اثرگوانیدینواستیک اسید در جیره های آغازین گندم–سویا بر عملکرد و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی
فروزان طباطبایی یزدی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حیدر زرقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (310.59 K)
7
تعیین نیاز لیزین قابل هضم جوجه های گوشتی در دوره پایانی با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مهدی نیکبخت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (620.25 K)
8
اثر تراکم مواد مغذی جیره و طول دوره پایانی بر ترکیب گوشت سینه و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی
مهدیه نیکبخت زاده؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (426.97 K)