نویسنده = حیدر زرقی
تعداد مقالات: 8

1 اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر آب ﭘﻨﯿﺮ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
علی زنگنه؛ رضا وکیلی؛ حیدر زرقی؛ علیرضا فروغی؛ سونیا زکی زاده؛ احمد سلحشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.96 K)

2 اثر زمان تغذیه ی اولیه بر عملکرد، طول و وزن نسبی اندام های گوارشی بلدرچین
رضا علیمردانی؛ جابر یوسفی؛ حیدر زرقی؛ احمدرضا راجی؛ زهره سعادتفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.86 K)

3 تأثیر عصاره رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ مرغان تخم گذار
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.66 K)

4 اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.33 K)

5 اثر زمان شروع به تغذیه پس از هچ بر رشد، وزن نسبی اندام های گوارشی و جذب زرده ی بلدرچین ژاپنی
رضا علیمردانی؛ جابر یوسفی؛ حیدر زرقی؛ زهره سعادت فر؛ احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.55 K)

6 اثرگوانیدینواستیک اسید در جیره های آغازین گندم–سویا بر عملکرد و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه های گوشتی
فروزان طباطبایی یزدی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حیدر زرقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.59 K)

7 تعیین نیاز لیزین قابل هضم جوجه های گوشتی در دوره پایانی با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ مهدی نیکبخت زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (620.25 K)

8 اثر تراکم مواد مغذی جیره و طول دوره پایانی بر ترکیب گوشت سینه و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی
مهدیه نیکبخت زاده؛ حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.97 K)