نویسنده = فهیمه چاوشی
تعداد مقالات: 5

1 تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻣﻌﯿﺎرﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺟﻮ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.31 K)

2 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺟﻮ اﯾﺮاﻧﯽ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎیشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.34 K)

3 تاثیر افزودنی های باکتریایی بر معیارهای تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ گیاه کامل جو در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند؛ علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.53 K)

4 مقایسه کیفیت تخمیر ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.5 K)

5 مقایسه کیفیت تخمیر و ارزش غذایی سیلاژ حاصل از گیاه کامل سه رقم جو ایرانی در سیلوهای آزمایشگاهی
فهیمه چاوشی؛ مسیح اله فروزمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.2 K)