ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺣﺎﺻﻞ از ﮔﯿﺎه ﮐﺎﻣﻞ ﺳﻪ رﻗﻢ ﺟﻮ اﯾﺮاﻧﯽ در ﺳﯿﻠﻮﻫﺎی آزﻣﺎیشگاهی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (276.34 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﯾﺎﺳﻮج،
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﯾﺎﺳﻮج
چکیده
کلیدواژه ها