صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
علیرضا آذربایجانی
تعداد مقالات:
9
1
اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ احسان میرفندرسکی؛ منصور نصراصفهانی؛ سیامک سلطانی؛ زینب پناهپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.04 K)
2
تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله گوار در جیره غذایی بر توان تولید مثلی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری؛ احسان میراب زاده؛ امیر علی بمانی؛ علیرضا آذربایجانی؛ شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.52 K)
3
بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری
حیدر علی گل محمدی؛ حسن فضایلی؛ مجتبی زاهدی فر؛ شهاب الدین مشرف؛ مهوش کوهی حبیبی؛ منصور صالحی؛ نصرت ا منتجبی؛ علیرضا آذربایجانی؛ علی اکبر شعاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.62 K)
4
اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ حسن جهانفر؛ رضوان انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (935.65 K)
5
اﺛﺮ ﻓﺼﻞ و ﻧﺴﺒﺖ ﺧﺮوس ﺑﻪ ﻣﺮغ در ﻃﻮل دوره ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ در ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ مهران خیام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (412.26 K)
6
اﺛﺮ وزن ﺗﺨﻢ و ﻃﻮل دوره ﻧﮕﻬﺪاری ﺑﺮ ﻗﺪرت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺗﺨﻢ ﻫﺎی ﻗﺎﺑﻞ ﺟﻮﺟﻪ ﮐﺸﯽ ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
مهران خیام؛ عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.26 K)
7
بررسی تأثیر آنزیم، آنتی بیوتیک و سولفات مس بر عملکرد، بازده لاشه و وزن امعا و احشأ جوجه های گوشتی در جیره پایه جو
علیرضا آذربایجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.13 K)
8
اثر وزن تخم و طول دوره نگهداری بر قدرت جوجه درآوری تخم های قابل جوجه کشی شترمرغ های مولد
مهران خیام؛ عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.26 K)
9
اثرات نوع عمل آوری خوراک و سطوح مختلف جایگزینی کربنات کلسیم با گل کربنات کلسیم بر صفات لاشه و غلظت فسفر و کلسیمم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ سیامک سلطانی؛ احسان میرفندرسکی؛ زینب پناهپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.87 K)