نویسنده = علیرضا آذربایجانی
تعداد مقالات: 9

1 اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ احسان میرفندرسکی؛ منصور نصراصفهانی؛ سیامک سلطانی؛ زینب پناهپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (361.04 K)

2 تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله گوار در جیره غذایی بر توان تولید مثلی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری؛ احسان میراب زاده؛ امیر علی بمانی؛ علیرضا آذربایجانی؛ شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.52 K)

3 بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری
حیدر علی گل محمدی؛ حسن فضایلی؛ مجتبی زاهدی فر؛ شهاب الدین مشرف؛ مهوش کوهی حبیبی؛ منصور صالحی؛ نصرت ا منتجبی؛ علیرضا آذربایجانی؛ علی اکبر شعاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.62 K)

4 اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ حسن جهانفر؛ رضوان انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (935.65 K)

5 اﺛﺮ ﻓﺼﻞ و ﻧﺴﺒﺖ ﺧﺮوس ﺑﻪ ﻣﺮغ در ﻃﻮل دوره ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪﻣﺜﻠﯽ در ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ مهران خیام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.26 K)

6 اﺛﺮ وزن ﺗﺨﻢ و ﻃﻮل دوره ﻧﮕﻬﺪاری ﺑﺮ ﻗﺪرت ﺟﻮﺟﻪ درآوری ﺗﺨﻢ ﻫﺎی ﻗﺎﺑﻞ ﺟﻮﺟﻪ ﮐﺸﯽ ﺷﺘﺮﻣﺮغ ﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ
مهران خیام؛ عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.26 K)

7 بررسی تأثیر آنزیم، آنتی بیوتیک و سولفات مس بر عملکرد، بازده لاشه و وزن امعا و احشأ جوجه های گوشتی در جیره پایه جو
علیرضا آذربایجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.13 K)

8 اثر وزن تخم و طول دوره نگهداری بر قدرت جوجه درآوری تخم های قابل جوجه کشی شترمرغ های مولد
مهران خیام؛ عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.26 K)

9 اثرات نوع عمل آوری خوراک و سطوح مختلف جایگزینی کربنات کلسیم با گل کربنات کلسیم بر صفات لاشه و غلظت فسفر و کلسیمم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری؛ علیرضا آذربایجانی؛ سیامک سلطانی؛ احسان میرفندرسکی؛ زینب پناهپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.87 K)