اﺛﺮات ﻧﻮع ﻋﻤﻞ آوری ﺧﻮراک و ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺎ ﮔﻞ ﮐﺮﺑﻨﺎت ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ وﻏﻠﻈﺖ ﻓﺴﻔﺮ و ﮐﻠﺴﯿﻢ اﺳﺘﺨﻮان درﺷﺖ ﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (361.04 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1عباسعلی قیصری؛ 1علیرضا آذربایجانی؛ 1احسان میرفندرسکی؛ 1منصور نصراصفهانی؛ 2سیامک سلطانی؛ 3زینب پناهپور
1ﺑﺨﺶ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺻﻔﻬﺎن
2ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﻗﻨﺪ ﻧﻘﺶ ﺟﻬﺎن
3عضو باشگاه ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان ﺟﻮان داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها