نویسنده = محمد حسن فتحی نسری
تعداد مقالات: 16

1 اثر ﮐﻮدﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﺑﻪ روشin situ
فاطمه اصغرزاده؛ محمد حسن فتحی نسری؛ محمد علی بهدانی؛ احمد رضا داورمنش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.96 K)

2 اﺛﺮ ﮐﻮدﻫﺎی ﻧﯿﺘﺮوژن و ﻓﺴﻔﺮ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری ﻫﻮازی ﺳﯿﻼژ ﮔﻠﺮﻧﮓ
فاطمه اصغر زاده؛ محمد حسن فتحی نسری؛ محمد علی بهدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.06 K)

3 تعیین ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮگ ﺑﺮﺑﺎرﯾﺲ وﻟﮕﺎرﯾﺲ ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
وحید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری؛ عاطفه عابدینی؛ محمدرضا تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.34 K)

4 ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﯿﻠﻮﯾﯽ ﺑﺮﻏﻠﻈﺖ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﻨﻠﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪانار
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.59 K)

5 استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده
فاطمه خسروی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر؛ سید جلال مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.01 K)

6 مقایسه آماری تداوم شیردهی گاوهای شکم اول هلشتاین در سنین مختلف زایش
حامد عارفی نیا؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد حسن فتحی نسری؛ امید فانی مکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

7 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر تولید و ترکیب شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
سید جلال مدرسی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K)

8 مقایسه وقوع شکل ناهنجار منحنی شیردهی بین نتاج گاو های نر هلشتاین داخلی و خارجی
همایون فرهنگ فر؛ ملیحه عبدالله زاده؛ محمد حسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.87 MB)

9 محاسبه ضرائب همبستگی جزئی بین صفات تولید شیردرگاوهای هلشتاین خراسان
حسین نعیمی پوریونسی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد حسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.12 K)

10 بررسی ارتباط آماری بین فصل زایش و وقوع حذف در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران
حمید صنعتی؛ همایون فرهنگ فر؛ محمد حسن فتحی نسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.31 K)

11 بررسی سیستم آبخوری و تاثیر افزودن اسانس شوید به خوراک استارتر گوساله های شیرخوار هلشتاین بر بازده مصرف خوراک آنها
محمد مهدی سید الموسوی؛ احمد ریاسی؛ محمد حسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.94 K)

12 تعیین ارزش غذایی شاخ و برگ حاصل از برداشت زرشک و تاثیر ترکیبات ضد تانن بر ترکیبات فنلی آن
جلال مدرسی؛ رضا ولی زاده؛ محسن دانش مسگران؛ محمد حسن فتحی نسری؛ فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.31 K)

13 تأثیر شیر شتر روی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در رت های تغذیه شده با جیره پر چرب
صغری دادی مقدم؛ هادی سریر؛ محمد حسن فتحی نسری؛ سید جواد حسینی واشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (749.08 K)

14 ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری بقایای زعفران عمل آوری شده با قارچ صدفی (پلوروتوس استراتوس)
وحید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری؛ عاطفه عابدینی؛ افسانه احراری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.47 K)

15 اثر افزودن اسید بوتیریک محافظت شده و طعم دهنده اولئوبیوتک به جیره آغازین بر بازده مصرف خوراک گوساله های شیری هلشتاین
احمدرضا داورمنش؛ محمد حسن فتحی نسری؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا کلانتری فیروزآباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.72 K)

16 اثر افزودن اسید بوتیریک محافظت شده و طعم دهنده اولئوبیوتک به جیره آغازین بر مصرف خوراک و افزایش وزن گوساله های شیری هلشتاین
احمدرضا داورمنش؛ محمد حسن فتحی نسری؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ علیرضا کلانتری فیروزآباد؛ فاطمه اصغر زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.72 K)