نویسنده = اردشیر شیخ احمدی
تعداد مقالات: 6

1 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره زردﭼﻮﺑﻪ ﺟﺎوه ای و آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺴﯽ ﺗﺘﺮاﺳﺎﯾﮑﻠﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
اردشیر شیخ احمدی؛ تئو نیوولد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.58 K)

2 استفاده از مدل های تصمیم گیری چندشاخصه SAWو TOPSISدر تعیین بهترین سطح کنجاله کلزا در مرغ های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه؛ عبداله حسینی؛ جواد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.13 K)

3 تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و با بدون آنزیم بر توان تولیدی گله های مادر گوشتی
اردشیر شیخ احمدی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

4 اثر ریشه زنجبیل بر کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما و عملکرد مرغ های تخمگذار
عبدالله اکبریان؛ اردشیر شیخ احمدی؛ ابوالقاسم گیان؛ حسن شیرزادی؛ صفا ژاله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.71 K)

5 تأثیر عصاره خٌرفه تخمیر شده و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
شیلان زرین؛ اردشیر شیخ احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (645.67 K)

6 مقایسه تاثیر عصاره زردچوبه جاوه ای و آنتی بیوتیک اکسی تتراساکلین بر عملکرد جوجه های گوشتی
اردشیر شیخ احمدی؛ تئو نیوولد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.34 K)