ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره زردﭼﻮﺑﻪ ﺟﺎوه ای و آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺴﯽ ﺗﺘﺮاﺳﺎﯾﮑﻠﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (367.58 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ- داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی- داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺮدﺳﺘﺎن
2ﺑﺨﺶ ﺗﻐﺬﯾﻪ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺣﯿﻮاﻧﺎت ﻣﺰرﻋﻪای- داﻧﺸﮕﺎه لوون- ﺑﻠﮋﯾﮏ
چکیده
-
کلیدواژه ها