صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
تعداد مقالات:
13
1
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ و آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز ﺑﺮ ﻓﻠﻮر ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ روده ﺑﺎرﯾﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
معصومه وکیلی؛ روح اله نورمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (282.16 K)
2
ﭘﯿﺎﻣﺪ اﻓﺰودن ﺟﯿﻦﺳﻨﮓ ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهی دورهی ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﻧﺪوﺧﺘﻪی ﭼﺮﺑﯽ درون ﺷﮑﻤﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی.
سعید امیری؛ امیر احمدپور؛ مختار خواجوی
مشاهده مقاله
3
اﺛﺮات ﺑﻪﮐﺎرﮔﯿﺮی ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ، ﭘﺮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻣﺨﻠﻮط آﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
حسین ابراهیمی؛ محمد هوشمند؛ اصغر نقی ها؛ مختار خواجوی؛ سمیه ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (373.19 K)
4
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری؛ فاطمه بهنام نژاد؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.46 K)
5
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری؛ فاطمه بهنام نژاد؛ علی تبعیدیان؛ مجید طغیانی؛ رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.33 K)
6
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
تورج محمدی؛ علیرضا صفامهر؛ علی مصطفی تهرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (381.54 K)
7
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وجیهه نیکوفرد؛ امیرحسین مهدوی؛ عبدالحسین سمیع؛ حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (411.34 K)
8
اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وزن ﻧﺴﺒﯽ ﺑﺮﺧﯽ از اﻧﺪامﻫﺎی ﮔﻮارﺷﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
شعله هوشیار؛ علیرضا سقایی؛ ایوب بدرزاده؛ داریوش شکوری؛ فرهاد دستمالچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (376.88 K)
9
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره زردﭼﻮﺑﻪ ﺟﺎوه ای و آﻧﺘﯽﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺴﯽ ﺗﺘﺮاﺳﺎﯾﮑﻠﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
اردشیر شیخ احمدی؛ تئو نیوولد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.58 K)
10
اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالار معینی؛ محمدعلی ارجمندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (380.3 K)
11
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺑﺬر ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
نسرین رشیدی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی جاچی؛ علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.8 K)
12
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺑﺬر ﺧﺎرﻣﺮﯾﻢ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
نسرین رشیدی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی جاچی؛ علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (285.89 K)
13
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﮐﺎﺳﻨﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمد اسدی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (348.77 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه