اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (380.3 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ و داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ ﮐﺮﻣﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها