نویسنده = محمدعلی ارجمندی
تعداد مقالات: 5

1 تاﺛﯿﺮ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺑﺎدام درﺧﺘﯽ (Prunus Amigdalus) ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ، اﺟﺰاء ﻻﺷﻪ و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی داﺧﻠﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
محمدعلی ارجمندی؛ محمد سالار معینی؛ غلامرضا اسدی کرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.35 K)

2 اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالار معینی؛ محمدعلی ارجمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.3 K)

3 اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺒﻮس ﺑﺮﻧﺞ و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی.
مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالار معینی؛ محمدعلی ارجمندی
مشاهده مقاله

4 تاثیر کنجاله بادام درختی (Prunus Amigdalus) بر کیفیت گوشت، اجزاء لاشه و وزن اندامهای داخلی بلدرچین ژاپنی
محمدعلی ارجمندی؛ محمد سالارمعینی؛ غلامرضا اسدی کرم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.87 K)

5 استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
مازیار مقدم تبریزی؛ محمد سالارمعینی؛ محمدعلی ارجمندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (69.84 K)