اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (381.54 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام وﻃﯿﻮر
2داﻧﺸﯿﺎر داﻧﺸﮕﺎه آزاد ﻣﺮاﻏﻪ
3ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم دامی
چکیده
-
کلیدواژه ها