نویسنده = علیرضا صفامهر
تعداد مقالات: 18

1 اثرات ﭘﻮدر ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﻧﻌﻨﺎع و آوﯾﺸﻦ و ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔوشتی
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.76 K)

2 اﺛﺮات ﻣﯿﻮه ی ﮐَﻮٓر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
داود سلطانی؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.9 K)

3 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
تورج محمدی؛ علیرضا صفامهر؛ علی مصطفی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.54 K)

4 مقایسه پوسته ی صدف و کربنات کلسیم و اثر آن بر روی عملکرد مرغ های تخم گذار و کیفیت پوسته ی تخم مرغ
میثم حیدریان؛ علیرضا صفامهر؛ مسعود مستشاری محصص
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

5 اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.88 K)

6 تأثیر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی
تورج محمدی؛ علیرضا صفامهر؛ علی مصطفی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (978.43 K)

7 اثرات سطوح مختلف مواد مغذّی بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس
اسکندر خیری؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.53 K)

8 بررسی تأثیر ژل آلوئه ورا با آنزیم های چندگانه بر عملکرد جوجه های گوشتی
ساناز صابر زاده ماهانی؛ محسن افشار منش؛ علیرضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.72 K)

9 اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار
شهرام فرج اله زاده سالاری؛ علیرضا صفامهر؛ محمد حسین شهیر؛ صابر خدائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199 K)

10 بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاه دارویی پونه بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
موسی مقدم؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.29 K)

11 بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاهان دارویی کاسنی، پونه و آویشن بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
مظفر باقری؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.32 K)

12 تعیین تجزیه پذیری پودر ماهی و کنجاله تخم پنبه با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ولی اله پلنگی؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.69 K)

13 اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
تورج محمدی؛ علی مصطفی تهرانی؛ علیرضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.34 K)

14 تعیین نیاز انرژی قابل متابولیسم مرغ های مادر گوشتی بالغ برای بهبود جوجه درآوری
سمیرا مقامی تکیه؛ علیرضا صفامهر؛ مجتبی زاغری؛ شیرین هنربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.01 K)

15 بررسی اثر امواج مایکروویو بررسی اثر امواج مایکروویو بر روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده آلی ضایعات نخود
علی نوشادی؛ ناصری ماهری سیس؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.19 K)

16 تعیین پارامترهای تجزیه پذیری تفاله مرکبات با استفاده از روش in situ در گوسفند قزل
محمد کاظم صادق زاده؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر؛ ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (532.86 K)

17 اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.17 K)

18 اثرات میوه ی کور بر عملکرد کیفیت لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
داود سلطانی؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.52 K)