نویسنده = علیرضا صفامهر | ||
تعداد مقالات: 18 | ||
1 | اثرات ﭘﻮدر ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﻧﻌﻨﺎع و آوﯾﺸﻦ و ﭼﺮﺑﯽ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔوشتی | |
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.76 K) | ||
2 | اﺛﺮات ﻣﯿﻮه ی ﮐَﻮٓر ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
داود سلطانی؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.9 K) | ||
3 | اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮوم آﻟﯽ و ﻣﻌﺪﻧﯽ در ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ اﯾﻤﯿﻮﻧﻮﮔﻠﻮﺑﻮﻟﯿﻦﻫﺎ، ﭘﺮزﻫﺎی روده و ﻣﯿﺰان اﺑﻘﺎء ﻋﻨﺎﺻﺮ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
تورج محمدی؛ علیرضا صفامهر؛ علی مصطفی تهرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.54 K) | ||
4 | مقایسه پوسته ی صدف و کربنات کلسیم و اثر آن بر روی عملکرد مرغ های تخم گذار و کیفیت پوسته ی تخم مرغ | |
میثم حیدریان؛ علیرضا صفامهر؛ مسعود مستشاری محصص | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB) | ||
5 | اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی | |
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.88 K) | ||
6 | تأثیر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی | |
تورج محمدی؛ علیرضا صفامهر؛ علی مصطفی تهرانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (978.43 K) | ||
7 | اثرات سطوح مختلف مواد مغذّی بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی سویه ی راس | |
اسکندر خیری؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (215.53 K) | ||
8 | بررسی تأثیر ژل آلوئه ورا با آنزیم های چندگانه بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
ساناز صابر زاده ماهانی؛ محسن افشار منش؛ علیرضا صفامهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.72 K) | ||
9 | اثرات سطوح مختلف روغن کلزا، دانه ی باقلا و پودر سیر بر عملکرد، میزان کلسترول زرده ی تخممرغ و فراسنجه های ایمنی خون مرغ های تخمگذار | |
شهرام فرج اله زاده سالاری؛ علیرضا صفامهر؛ محمد حسین شهیر؛ صابر خدائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199 K) | ||
10 | بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاه دارویی پونه بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی | |
موسی مقدم؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.29 K) | ||
11 | بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاهان دارویی کاسنی، پونه و آویشن بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی | |
مظفر باقری؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.32 K) | ||
12 | تعیین تجزیه پذیری پودر ماهی و کنجاله تخم پنبه با استفاده از روش کیسه های نایلونی | |
ولی اله پلنگی؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.69 K) | ||
13 | اثر سطوح مختلف کروم آلی و معدنی در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
تورج محمدی؛ علی مصطفی تهرانی؛ علیرضا صفامهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.34 K) | ||
14 | تعیین نیاز انرژی قابل متابولیسم مرغ های مادر گوشتی بالغ برای بهبود جوجه درآوری | |
سمیرا مقامی تکیه؛ علیرضا صفامهر؛ مجتبی زاغری؛ شیرین هنربخش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (346.01 K) | ||
15 | بررسی اثر امواج مایکروویو بررسی اثر امواج مایکروویو بر روند تجزیه پذیری شکمبه ای ماده آلی ضایعات نخود | |
علی نوشادی؛ ناصری ماهری سیس؛ رامین سلامت دوست نوبر؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.19 K) | ||
16 | تعیین پارامترهای تجزیه پذیری تفاله مرکبات با استفاده از روش in situ در گوسفند قزل | |
محمد کاظم صادق زاده؛ اکبر تقی زاده؛ علیرضا صفامهر؛ ولی اله پلنگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (532.86 K) | ||
17 | اثرات پودر گیاهان دارویی نعناع و آویشن و چربی های مختلف بر عملکرد و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی | |
علی جلالی؛ علیرضا صفامهر؛ یوسف مهمان نواز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.17 K) | ||
18 | اثرات میوه ی کور بر عملکرد کیفیت لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی | |
داود سلطانی؛ علیرضا صفامهر؛ علی نوبخت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.52 K) |