نویسنده = امین خضری
تعداد مقالات: 32

1 اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﺮﻣﺎی ﺿﺎﯾﻌﺎﺗﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد ﮐﺮﻣﺎنی
جلال بیاتی زاده؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.64 K)

2 مطاﻟﻌﻪ اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﭙﺘﯿﺪی در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ( RUSITEC )
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.27 K)

3 مطالعه ﺗﻐﯿﯿﺮات اﯾﺠﺎد ﺷﺪه درpH ﺷﮑﻤﺒﻪ و اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارا سطوح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎسته
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.99 K)

4 مقایسه تجزیه پذیری علوفه های خشک یونجه با باقیمانده زراعی روناس به روش in situ
الهام امیر تیموری؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.38 K)

5 تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro)
الهام امیرتیموری؛ امین خضری؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

6 مطالعه تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا برترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی تفاله زیتون
مسعود ذبیحی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

7 تعیین حجم گاز تولید شده، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی تفاله زیتون عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا در روش in vitro
مسعود ذبیحی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

8 مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی؛ محمدحسن فولادی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

9 مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس بر تغییرات PH، آمونیاک شکبمه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی؛ محمد فولادی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

10 مقایسه ترکیبات شیمیایی پودر ضایعات کشتارگاهی طیور تولیدی در سه کشتارگاه استان تهران
لیلا جوادی؛ مهدی کاظمی بن چناری؛ علیرضا علیزاده؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.42 K)

11 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی
الهام امیرتیموری؛ امین خضری؛ رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

12 تعیین تنوع ژنتیکی گوسفند کرمانی براساس ژن کراتین پشم IF نوع 1 با استفاده از روش PCR-RFLP
محمدرضا محمدآبادی؛ رضا ظهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ احمد آیت اللهی؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه؛ مسعود اسدی فوزی؛ محمدعلی فرقانی؛ محمد سفلایی؛ حمید مصطفوی؛ مرتضی ستایی مختاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.24 K)

13 تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی
پوریا دادور؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.08 K)

14 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری؛ امید دیانی؛ محمدرضا محمد آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ کامران رضا یزدی؛ محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.47 K)

15 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری؛ محمدرضا محمد آبادی؛ رضا طهماسبی؛ کامران رضا یزدی؛ محمد مرادی شهر بابک؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.3 K)

16 بیان ژن DLK1 در بافت های مختلف گوسفند کرمانی
سید حجت مسعودزاده؛ محمدرضا محمدآبادی؛ امین خضری؛ احمد آیت اللهی؛ محمد سفلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (863.1 K)

17 مطالعه بیان ژن IGF1 در بافت های مختلف گوسفند کرمانی
مجتبی شهسواری؛ محمدرضا محمدآبادی؛ امین خضری؛ مسعود اسدی فوزی؛ سید حجت مسعودزاده؛ محمد سفلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (866.08 K)

18 ارزیابی اثر پودر و اسانس گیاه مورپرز بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ امین خضری؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.28 K)

19 مقایسه اثرافزودن پودر و عصاره گیاه دارویی مورپرز (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینامایسین بر عملکرد رشد بلدرچین گوشتی
فائزه حسینی؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ امین خضری؛ حسین ایراندوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.65 K)

20 تاثیر نوع عمل آوری دانه کتان و سطح پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبه ای در جیره دوره انتقال بر عملکرد، تولید شیر و آغوز میش های بلوچی
رحمت ابابکری؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدمهدی سیدالموسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (670.68 K)

21 اثر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر فراسنجه های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
زهره ایزدی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.42 K)

22 تعیین قابلیت هضم لرد خرما با استفاده از روش حیوان زنده
زهرا نصیب پور مرتاض؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری؛ امید آذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.44 K)

23 تأثیر استفاده از نان فانتزی ضایعاتی بر مصرف ماده خشک و گوارش پذیری مواد مغذی در گوسفند
زهره ایزدی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (570.31 K)

24 ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی سه محصول فرعی خرما
مجید دهقان؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.36 K)

25 تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، ظرفیت نگهداری آب و جرم حجمی لحظه ای چهار محصول فرعی کشاورزی
مجید دهقان؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری؛ مجتبی حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.58 K)