تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (314.3 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1امین خضری؛ 1محمدرضا محمد آبادی؛ 1رضا طهماسبی؛ 2کامران رضا یزدی؛ 2محمد مرادی شهر بابک؛ 3محسن دانش مسگران
1عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها
کربوهیدرات های غیر الیافی؛ ساکارز؛ نشاسته؛ گوارش پذیری مواد مغذی؛ تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین