کلیدواژه ها = ساکارز
تعداد مقالات: 10

1 مطاﻟﻌﻪ اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺟﯿﺮه ﻫﺎی دارای ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺳﺎﮐﺎرز و ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی، ﻏﻠﻈﺖ ﻧﯿﺘﺮوژن آﻣﻮﻧﯿﺎﮐﯽ و ﭘﭙﺘﯿﺪی در ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ( RUSITEC )
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.27 K)

2 تاثیر ساکارز یا نشاسته بر فراسنجه های تخمیرپذیری برخی از مواد خوراکی با استفاده از روش تولید گاز
فرخنده رضائی؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

3 تأثیر کربوهیدرات های غیر فیبری ( ساکارز و نشاسته) بر مدل first-order ناپدید شدن الیاف غیر محلول در شوینده خنثی در چند ماده خوراکی به صورت in vitro
فرخنده رضائی؛ محسن دانش مسگران؛ علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (389.34 K)

4 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت بر تخمیر، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پیتیدی در شکمبه گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری؛ امید دیانی؛ محمدرضا محمد آبادی؛ محسن دانش مسگران؛ کامران رضا یزدی؛ محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.47 K)

5 تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
امین خضری؛ محمدرضا محمد آبادی؛ رضا طهماسبی؛ کامران رضا یزدی؛ محمد مرادی شهر بابک؛ محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.3 K)

6 اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه
عباسعلی ناصریان؛ حجت قلی زاده؛ عطیه بهلولی؛ عطیه رحیمی؛ محمد صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.25 K)

7 تاثیر سطوح مختلف قند ساکارز بر کیفیت منی قوچ دالاق طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه ی سانتیگراد
فرانک یاراحمدی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (782.95 K)

8 بررسی اثر افزودن ساکارز و نمک کلسیمی روغن ماهی بر عملکرد رشد گوساله های شیرخوار هلشتاین
محمدجواد خلیفه؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.22 K)

9 مطالعه اثرات استفاده از جیره های دارای سطوح مختلف ساکارز و نشاسته بر ناپدید شدن مواد مغذی، غلظت نیتروژن آمونیاکی و پپتیدی در سیستم شکمبه مصنوعی (RUSITEC)
امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.44 K)

10 مطالعه تغییرات ایجاد شده در pH شکمبه و اسیدهای چرب فرار در سیستم شکمبه مصنوعی با استفاده از جیره های دارای سطوح مخنلف ساکارز و نشاسته
امین خزری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K)