نویسنده = رضا طهماسبی | ||
تعداد مقالات: 33 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻇﺎﻫﺮی ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی | |
محمد حسن زاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.33 K) | ||
2 | اﺳﺘﻔﺎده از اوره ﮔﻮﮔﺮددار در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺰﻫﺎی ﮐﺮﮐﯽ راﯾﻨﯽ و ﺗﺎﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ درشکمبه | |
اکبر جواندل کور عباسلو؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.21 K) | ||
3 | ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﻮﺳﺖ ﮔﯿﺮی ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ وﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﻮزوا و اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ ﻣﺎﯾﻊ ﺷﮑﻤﺒﻪ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﮐﺮﻣﺎنی | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.96 K) | ||
4 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻓﺮﻋﯽ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺰﻫﺎی ﻧﺮ رائینی | |
زهرا نصیب پور مرتاض؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.72 K) | ||
5 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻫﺴﺘﻪ ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺣﯿﻮان زﻧﺪه | |
زهرا نصیب پور مرتاض؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.91 K) | ||
6 | تاثیر ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻮی ﺟﻮاﻧﻪ زده ﺑﻪ روش آﺑﮑﺸﺖ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی | |
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.4 K) | ||
7 | تاثیرﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﯿﻼژ ﺑﻘﺎﯾﺎی ﺣﺎﺻﻞ از ﭘﻮﺳﺖ ﮔﯿﺮی ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮن در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮐﺮﻣﺎنی | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.34 K) | ||
8 | ارزیابی کیفیت و ترکیب شیمیایی مواد سیلویی بقایای حاصل از پوست گیری پسته | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB) | ||
9 | تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro) | |
الهام امیرتیموری؛ امین خضری؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
10 | تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان | |
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.86 K) | ||
11 | تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی | |
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.9 K) | ||
12 | مقایسه ترکیب شیمیایی علوفه مرتعی کما با یونجه | |
مرضیه حاج محمدی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.6 K) | ||
13 | ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.2 K) | ||
14 | تاثیر تغذیه سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته بر میزان مشتقات پورینی ادرار، سنتز پروتئین میکروبی و مصرف و ابقاء نیتروژن گوسفندان کرمانی | |
زهره حاج علیزاده؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.33 K) | ||
15 | تاثیر تغذیه علف جو آبکشت برقابلیت هضم مواد مغذی خوراک در گوسفند کرمانی | |
زینب رئیسی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB) | ||
16 | تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی | |
الهام امیرتیموری؛ امین خضری؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB) | ||
17 | بررسی اثر استفاده از گیاه کما به عنوان جایگزین یونجه بر فراسنجه های خونی گوسفند کرمانی | |
مرضیه حاج محمد؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB) | ||
18 | برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین در استان اصفهان | |
زینب آقاجری؛ احمد آیت اللهی مهرجردی؛ رضا طهماسبی؛ مسلم مقبلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.29 MB) | ||
19 | تأثیر عمل آوری تفاله پرتقال با مخمر ساکارومایسز سرویسیا بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آن با روش آزمایشگاهی | |
پوریا دادور؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.08 K) | ||
20 | تاثیر منابع کربوهیدراتی با نرخ تجزیه متفاوت در شکمبه بر گوارش پذیری ظاهری مواد مغذی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین | |
امین خضری؛ محمدرضا محمد آبادی؛ رضا طهماسبی؛ کامران رضا یزدی؛ محمد مرادی شهر بابک؛ محسن دانش مسگران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.3 K) | ||
21 | بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر سنتز مشتقات پورینی، در گوسفند کرمانی | |
راحله رجبی علی آبادی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (901.08 K) | ||
22 | بررسی اثرات سیلاژیونجه با سطوح متفاوت خرمای ضایعاتی بر مصرف ماده خشک و قابلیت هضم ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام و الیاف نا محلول در شوینده خنثی گوسفند کرمانی | |
راحله رجبی علی آبادی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (523.6 K) | ||
23 | بررسی تأثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند | |
مرضیه حاج محمدی؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (411.2 K) | ||
24 | تعیین قابلیت هضم لرد خرما با استفاده از روش حیوان زنده | |
زهرا نصیب پور مرتاض؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ امین خضری؛ امید آذری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.44 K) | ||
25 | تاثیر تغذیه سیلاژ تفاله یونجه با خرمای ضایعاتی بر فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی | |
سکینه ابراهیمی قره قیونلو؛ رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (523.36 K) |