نویسنده = علی میرقلنج
تعداد مقالات: 22

1 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﭘﺮﭼﺮب اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه در دﻣﺎی ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺮ آﻧﺰﯾﻤﻬﺎی ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صفا ژاله؛ ابوالقاسم گلیان؛ علی میرقلنج؛ محمد شاهرخ صادقی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (747.5 K)

2 اراﺋﻪ ﻣﻌﺎدﻟﻪ ﭘﯿﺸﮕﻮﯾﯽ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺗﺼﺤﯿﺢ ﺷﺪه ﺑﺮای ازت ﺧﻮراک ﭘﺎﯾﺎن دان آﻣﺎده ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
سمیه رحمانی؛ حسین جان محمدی؛ صادق علیجانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی حسین خانی؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.91 K)

3 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺣﻘﯿﻘﯽ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی آﻣﺎده دوره رﺷﺪ و ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
صادق علیجانی؛ اکبر تقی زاده؛ علی میرقلنج؛ حسین حان محمدی؛ سمیه رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.1 MB)

4 ﺗﺎﺛﯿﺮﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻨﺪم، آﻧﺰﯾﻢ و ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﺟﻤﻌﯿﺖ ﻻﮐﺘﻮ ﺑﺎﺳﯿﻞ و ﮐﻠﯿﻔﺮم ﻫﺎی ﻣﺤﺘﻮﯾﺎت روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
نرگس هاشمی چلاوی؛ داوود شریفی؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (954.49 K)

5 واﮐﻨﺶ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺳﻮﯾﻪ راس و آرﺑﻮر آﮐﺮز ﺑﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ آﻣﯿﻨﻪ ﻟﯿﺰﯾﻦ
حسین جانمحمدی؛ حمید داورپور؛ اکبر تقی زاده؛ نصراله پیرانی؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

6 عملکرد اقتصادی جیره های فرموله شده با سطوح مختلف انرژی و اسیدآمینه در جوجه های گوشتی
علی طبیبی پور؛ پریسا رودی؛ محمد صدقی؛ بهجت پورسینا؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.88 K)

7 تاثیر پودر نعنا (Mentha piperita L)، آویشن (Thymus vulgaris L) و کاسنی (Chicorium intybus L) بر عملکرد و بافت شناسی روده جوجه های گوشتی
بهجت پورسینا؛ علی میرقلنج؛ پریسا سلیمانی رودی؛ محمد صدقی؛ علی طیبی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.05 K)

8 تعیین معادلات رگرسیونی به روش اختلاف و روش جایگزینی کامل برای برآورد انرژی قابل متابولیسم کنجاله کانولا با و بدون آنزیم با در خروس های بالغ لگهورن
روناک زمانی؛ حسین جانمحمدی؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.78 K)

9 اثر سطوح مختلف کنجاله کانولا در جیره پایه با و بدون آنزیم آویزایم بر روی انرژی قابل متابولیسم ظاهری در خروس های بالغ لگهورن
روناک زمانی؛ حسین جانمحمدی؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.08 K)

10 اثرات محدودیت پروتئین جیره بر میزان رشد جبرانی جوجه های گوشتی
رقیه جباری؛ حسین جانمحمدی؛ علی میرقلنج؛ صالح حسین ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.78 K)

11 اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمر ایمکس بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی
علی میرقلنج؛ حسین جانمحمدی؛ صالح حسین ابراهیمی؛ آرش حسن زاده سیدی؛ رقیه جباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.86 K)

12 تأثیر سطوح مختلف کنجاله آفتابگردان و نیاسین بر عملکرد و کلسترول زرده مرغ های تخمگذار
پیام باغبان کنعانی؛ حسین جانمحمدی؛ سلطانعلی محبوب؛ علی میرقلنج؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.99 K)

13 تأثیر مکمل های معدنی، آلی و نانو مس بر عملکرد تولید، کلسترول زرده و برخی فراسنجه های خونی مرغ های تخمگذار
پیام باغبان کنعانی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ سلطانعلی محبوب؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.32 K)

14 اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل در جیره بر پایه گندم بر عملکرد و فراسنجه های خونی مرغان تخمگذار
رامین ولی زاده؛ روح الله کیانفر؛ علی میرقلنج؛ مجید علیایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (610.97 K)

15 تأثیر افزودن آنزیم زایلاناز در جیره های بر پایه گندم با دو سطح انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره ی رشد
حسین ظهراب زاده؛ روح اله کیان فر؛ حسین جانمحمدی؛ علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (536.68 K)

16 تاثیر بره موم زنبور عسل، آنزیم و پروبیوتیک در جیره بر پایه گندم بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
پریسا حسینی؛ روح اله کیان فر؛ علی میرقلنج؛ حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (436.42 K)

17 اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدچرب لینولئیک کنژوگه تولید داخل بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
اکبر ملک پور؛ علی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ مجید علیایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.14 K)

18 اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدچرب لینولئیک کنژوگه تولید داخل بر عملکرد تولید و کیفیت تخم مرغ مرغ های تخمگذار
احمد نورمحمدی؛ علی میرقلنج؛ اکبر تقی زاده؛ روح الله کیانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (777.06 K)

19 اثرات استفاده از توربوتوکس بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
علی میرقلنج؛ حسین جانمحمدی؛ صالح حسین ابراهیمی؛ رقیه جباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.05 K)

20 دانشیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی و دامپزشکی، دانشگاه فردوسی
رقیه جباری؛ حسین جانمحمدی؛ علی میرقلنج؛ روح اله کیانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.23 K)

21 اثرات افزودن لاکتوفرین گاوی بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مجید علیایی؛ حسین جانمحمدی؛ روح الله کیانفر؛ آرش جوانمرد؛ علی میرقلنج؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.15 K)

22 اثرات سطوح مختلف لایزین و ترئونین جیره بر عملکرد رشدجوجه های گوشتی
صالح حسین ابراهیمی؛ حسین جانمحمدی؛ علی میرقلنج؛ صادق علیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.32 K)