اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ﺳﻮﯾﺎی ﭘﺮﭼﺮب اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه در دﻣﺎی ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺮ آﻧﺰﯾﻤﻬﺎی ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژﯾﮏ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (747.5 K)
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1به ترتیب کارشناسی ارشد و استاد تغذیه طیور، دانشکاه فردوسی، مشهد
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر،داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮیز
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر، داﻧﺸﮕﺎه آزاد کاشمر
چکیده
کلیدواژه ها