نویسنده = مصطفی پور حمزه ای
تعداد مقالات: 1

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﺼﺮف ﻏﺬای ﭘﻠﺖ و آردی ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﻋﻤﻠﮑﺮد واﺣﺪ ﻫﺎی ﺟﻮﺟﻪ ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﮔﺮم ﺑﺎ ﺷﺎﺧﺺ EPEF (ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﻮردی اﺳﺘﺎن ﺑﻮﺷﻬﺮ)
مصطفی پور حمزه ای؛ مراد پاشا اسکندری نسب؛ حیدر قلی زاده؛ محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.66 K)